BLOG INI DIBUAT HANYA UNTUK ENTRY CONTEST & GIVEAWAY SAHAJA.
SILA KE BLOG UTAMA UNTUK KISAH YANG LEBIH MENARIK.
KISAH KELUARGA & INFO KESIHATAN DI ZAMIEDA-LIFELINE



Wednesday, 6 July 2011

[iPad MySuperKids] Cabaran #1 - KELAHIRAN


 
KELAHIRAN......

kelahirannya adalah anugerah
kehadirannya adalah rahmat
tangisannya adalah melodi indah
tawanya adalah azimat 

biar dibelenggu kesakitan
tubuh kecil itu mampu bertahan
biar ditinggal kesepian
jiwa kerdil itu tabah keseorangan


tiada yang indah di awal kehidupannya
tiada yang mudah memenuhi hari-harinya
namun dia pasrah


kini
kelahirannya adalah kebahagiaan buat kami
kehadirannya adalah amanah terindah buat kami
hari-harinya ceria
hari-harinya bahagia
dia yang istimewa di hati kami
dia yang mencairkan amarah kami

nabila....yot....baby
apa pun namamu
terimakasih kerana mewarnai hidup abah dan umie
hanya yang terbaik untukmu


"Entry ini ditulis untuk cabaran #1 iPad MySuperKids yang direviu oleh Amyz"

Sunday, 27 March 2011

GIVEAWAY-SAYA NAK RASA COKLAT SWEET COTTAGE

nampak sedap ja coklat2 dari SWEET COTTAGE.
tapi kalau dapat rasa yang free lagilah super duper sedap


nak join klik kat banner atau kat SINI
tarikh tutup 31.3.2011

tag

Monday, 28 February 2011

KAK PAH'S GIVEAWAY

salam sejahtera
nak join GA KAK PAH pulak sempena anniversary beliau.


HAPPY ANNIVERSARY KAK PAH...MOGA BAHAGIA SELAMANYA.

****hadiah2nya menarik belaka****

saya tag kawan2 ni

yang lain2 pun dijemput join.
TARIKH TUTUP 12.3.11

Saturday, 26 February 2011

GIVEAWAY PERTAMA DARI ALL ABOUT LIFE

salam sejahtera.
kali ni kita join GA JAMIEL & B2B COLLECTION sempena anniversary beliau.
moga mahligai yg dibina kekal bahagia selamanya.


untuk mengetahui syarat2nya sila jengah blog JAMIEL..
hadiahnya pun banyak.

tarikh tutup 15.3.2011.

Thursday, 17 February 2011

SAYA MAHU.....DARI BLOG......

As Salam.
saya mahu ....... dari blog...........

kisahnya:
"saya mahu Apple IPad percuma dari blog MySuperKids"
(percuma itu sangat penting okay!!!)
sebab apa saya nak IPad tu?
sebab Mommy Lyna nak bagi...saya pun naklah kan...hehehe
ok...seriously....
saya memang tak pernah guna benda IPad ni.nak jugak tengok rupanya.nak jugak belek2 fungsinya.dah tu semestinya nak guna untuk buat article blog ni.sekarang ni guna PC kat ofis.maka bila balik rumah lepas buat kerja2 rumah,layan tv sajalah.kat rumah ada laptop saja tapi itu dah jadi hak milik abadi SU.saya nak godek pun tak berani sebab segala kerja dia dok dalam tu.lagipun laptop tu dah jadi first wife dia.berkepit memanjang.
bila ada IPad ni bolehlah saya eksen2 kat dia..hehe.tapi yang pasti bila tak reti guna kena cari dia jugaklah.
he is my IT teacher tapi dia ajar susah nak faham..laju sangat.
takper...Mommy Lyna ada.
apa2 yang tak tau nanti boleh tanya Mommy Lyna.
hah!!!macam confirm dapat ja...
no harm to hope for the best isn't it.
make the aura comes to me...
.....membayangkan itu adalah tanganku....

 “Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

Tuesday, 15 February 2011

'Cute Baby Style Contest'

salam
dianjurkan oleh HUDA

inilah gambar bambam yg dipertaruhkan
gambar candid yg diambil masa kat Melaka baru2 ni.
masa ni dia tengah mengedik joget-joget.

nama:nabila norfauziah
umur: 4 tahun 5 bulan
tarikh lahir: 1.9.2006
ibu: ieda

sapa nak join klik SINI
tarikh tutup 24.2.2011 @ 12pm